Massage, akupunktur & antistressbehandling
För er i Kungsbacka, Lerum & Mölndal med omnejd – alla är välkomna!

Massage

Massage Mölndal, Lerum & Kungsbacka

Guasha massage el kopping massage
En massage som hjälper kroppen att bli av med skräp och stagnationer  under huden och öka blodcirkulationen,  Tex vid värk i nacke, axlar rygg och ben.

30 minuter

Raindropmassage
Nio  eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de som regndroppar och sedan stryks ut med en massage teknik som är hämtad från en av Lakotaindianernashealingmetoder. Som avslutning på behandlingen ligger kunden med en varm handduk på ryggen. Vilket är underbart skönt och som snabbar på behandlingens effekt.Behandlingen är välgörande för immunförsvaret, ryggbesvär, leder, magbesvär, stress, välbeffinandeoch avslappnande.

60 minuter

Akupunktur

Akupunktur Kungsbacka

Hälsoresa ny besök
Blodanalys där vi tittar hur ditt blod ser ut tex så kan se läckande tarm, lever eller njurstress, B12 brist, järnbrist Candida, fria radikaler, oxidativ stress mm. Mätning av ditt akupunktursystem. Vi tittar om du har blockeringar, är stressad eller låg i dit akupunktur system.
Behandling med Högteknologisk akupunktur, ljusterapi och öron akupunktur efter just ditt behov.

Cirka 120 minuter

Hälsoresa återbesök
Mätning av akupunktursystemet, behandling med högteknologisk akupunktur, ljusterapi samt öron akupunktur efter ditt behov. Vb blodanalys.

Cirka 50 minuter

Välbefinnande

Ljusterapi behandling
Med Bioptron ljusterapilampa 30000lux, Effektiv behandling för stress, trötthet, ångest, årstidbundna depressioner, smärta, sömnproblem eller bara för ditt eget välbefinnande mm.

30 minuter

Antistress behandling
Koppla av och stressa ner med en kort meditation och avkoppling i ljusterapi lampan.

30 minuter

Terapi

Regressionsterapi inkl TLT
Under en regression kan du få hjälp med att lösa upp blockeringar, rädslor och annat som ligger i dina cellminnen och på något sätt hindrar dig i ditt liv. Du är i ett djupt meditativt tillstånd. Vi börjar alltid med ett samtal

120 minuter

Samtalsstöd
Om du behöver någon att prata med så finns jag . Samtal om livet och dess upp och nergångar, sorg och separationer. Jag har tystnadsplikt.

120 minuter

Övriga behandlingar

Öronljus
En behandling för öronrelaterade besvär som tinnitus, bihålor, klåda, yrsel, vaxbildning. Rekommenderas även inför dykning/flygning om man smärtar eller besväras av lock känsla i öronen vid tryckförändringar.

30 minuter

Chakrabalansering
Balansering av dina chakrabalansering med Bioptron ljusterapilampa. Jag fyller dina chakra med det ljus din kropp behöver. För ditt välbefinnande.

45 minuter

Shen Men kropp och själ i balans finns för er kring exempelvis
Kungsbacka, Lerum & Mölndal med omnejd – alla är välkomna!

Hos mig kan ni i närheten av Kungsbacka så som Lerum och Mölndal eller andra orter, ta del av en rad olika behandlingar. Jag erbjuder bland annat massage, akupunktur och antistressbehandling. Behöver du en stund där du får bara vara dig själv och koppla av? Oavsett om du bor i Mölndal, Lerum, Kungsbacka eller i någon annan närliggande stad så är du varmt välkommen till Shen Men kropp och själ i balans.

Jag behandlar inte barn under 8 år.

Shen Men Kropp & Själ i Balans

Eva-Lena Berntsson
Syrengatan 2
434 43 Kungsbacka

Godkänd för F-skatt

Kontakta mig

0709-26 80 91
evalenaberntsson@gmail.com

facebook
boka direkt