Massage
För er i Kungsbacka, Lerum & Mölndal med omnejd – alla är välkomna!

Massage

Massage Kungsbacka Lerum Mölndal

Guasha massage el kopping massage
En massage som hjälper kroppen att bli av med skräp och stagnationer  under huden och öka blodcirkulationen,  Tex vid värk i nacke, axlar rygg och ben.

30 minuter

Raindropmassage
Nio  eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de som regndroppar och sedan stryks ut med en massage teknik som är hämtad från en av Lakotaindianernashealingmetoder. Som avslutning på behandlingen ligger kunden med en varm handduk på ryggen. Vilket är underbart skönt och som snabbar på behandlingens effekt.Behandlingen är välgörande för immunförsvaret, ryggbesvär, leder, magbesvär, stress, välbeffinandeoch avslappnande.

60 minuter

Akupunktur

Kungsbacka Lerum Mölndal

Hälsoresa ny besök
Blodanalys där vi tittar hur ditt blod ser ut tex så kan se läckande tarm, lever eller njurstress, B12 brist, järnbrist Candida, fria radikaler, oxidativ stress mm. Mätning av ditt akupunktursystem. Vi tittar om du har blockeringar, är stressad eller låg i dit akupunktur system.
Behandling med Högteknologisk akupunktur, ljusterapi och öron akupunktur efter just ditt behov.

Cirka 120 minuter

Hälsoresa återbesök
Mätning av akupunktursystemet, behandling med högteknologisk akupunktur, ljusterapi samt öron akupunktur efter ditt behov. Vb blodanalys.

Cirka 50 minuter

Välbefinnande

Kungsbacka Lerum Mölndal

Ljusterapi behandling
Med Bioptron ljusterapilampa 30000lux, Effektiv behandling för stress, trötthet, ångest, årstidbundna depressioner, smärta, sömnproblem eller bara för ditt eget välbefinnande mm.

30 minuter

Antistress behandling
Koppla av och stressa ner med en kort meditation och avkoppling i ljusterapi lampan.

30 minuter

Terapi

Kungsbacka Lerum Mölndal

Regressionsterapi inkl TLT
Under en regression kan du få hjälp med att lösa upp blockeringar, rädslor och annat som ligger i dina cellminnen och på något sätt hindrar dig i ditt liv. Du är i ett djupt meditativt tillstånd. Vi börjar alltid med ett samtal

120 minuter

Samtalsstöd
Om du behöver någon att prata med så finns jag . Samtal om livet och dess upp och nergångar, sorg och separationer. Jag har tystnadsplikt.

120 minuter

Övriga behandlingar

Kungsbacka Lerum Mölndal

Öronljus
En behandling för öronrelaterade besvär som tinnitus, bihålor, klåda, yrsel, vaxbildning. Rekommenderas även inför dykning/flygning om man smärtar eller besväras av lock känsla i öronen vid tryckförändringar.

30 minuter

Chakrabalansering
Balansering av dina chakrabalansering med Bioptron ljusterapilampa. Jag fyller dina chakra med det ljus din kropp behöver. För ditt välbefinnande.

45 minuter

Shen Men kropp och själ i balans finns för er kring exempelvis
Kungsbacka, Lerum och Mölndal med omnejd – alla är välkomna!

Hos mig kan ni i eller i närheten av Kungsbacka, Lerum, Mölndal eller andra närliggande orter ta del av en rad olika behandlingar. Jag erbjuder bland annat massage. Jag erbjuder guasha massage el kopping massage och raindropmassage. Behöver du en stund där du får bara vara dig själv och koppla av? Oavsett om du är befinner dig i Kungsbacka, Lerum eller Mölndal med omnejd så är du varmt välkommen till Shen Men kropp och själ i balans.

Jag behandlar inte barn under 8 år.

Shen Men Kropp & Själ i Balans

Eva-Lena Berntsson
Rosengatan 19C
434 43 Kungsbacka
0709 – 26 80 91
evalenaberntsson@gmail.com

Godkänd för F-skatt

Kontakt Ubbe
Ubbe Berntsson
0709 – 16 81 40
facebook
boka direkt